Header Afwerking

Zo maken we uw drukwerk nóg mooier

Mooi drukwerk maken voor onze klanten, dat is onze passie. Onze mensen en ons machinepark zijn daar volledig op afgestemd. Maar als uw drukwerk van de pers afkomt, is er nog wel wat meer nodig voordat het z’n weg kan vinden naar uw doelgroepen. Naast de keuze voor de juiste papiersoort en -gewicht, valt er ook nog heel wat te kiezen op het gebied van afwerking.

Afwerking in eigen huis

Bij de afwerking van uw drukwerk kunt u bijvoorbeeld denken aan zaken als snijden, vouwen, lijmen, stansen, brocheren en nieten. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en uw doelstellingen, adviseren we u graag over de mogelijkheden. Omdat we ook de hele afwerking in huis verzorgen, kunnen we volledig ontzorgen en hebben we maximaal grip op de planning , prijs en kwaliteit.

De vele afwerkingsmogelijkheden

Op het gebied van afwerking en veredeling van drukwerk is er heel veel mogelijk. De meest voorkomende afwerkingsmogelijkheden in onze drukkerij zijn:


Meer weten over afwerking?

Bent u benieuwd naar de afwerkingsmogelijkheden van drukwerk voor uw bedrijf? Mail naar Jan Lucassen of Jeroen Oirbans of bel 0499 57 12 78. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904