Header POS-materiaal

POS-materiaal dat de aandacht
van klanten en bezoekers trekt

In uw winkel, op beurzen en events, in showrooms en bij bedrijven is het zaak de aandacht van uw klant of bezoeker te trekken. Point of Sale-materiaal (of POS-materiaal) is hiervoor bij uitstek geschikt. Drukkerij de Croon van Heerbeek staat u terzijde bij het ontwerp en de productie van allerhande POS-materiaal. Aan welke vorm, materiaal of bedrukking u ook denkt, de mogelijkheden van zijn vrijwel onbegrensd.

Bestaande modellen en nieuwe ontwerpen

In de loop der jaren hebben we een grote variatie gemaakt aan onder meer tafelstaanders, wobblers, toonbankmaterialen, displays, displaybakjes, labels en plafondhangers. De kans is groot dat we u kunnen helpen met bestaande modellen, die we geheel naar uw wensen uitvoeren. Uiteraard gaan we ook graag aan de slag met een compleet nieuw ontwerp voor uw POS-materiaal, als u dat wilt.

Point of Sales-materiaal voor elke situatie

Voor winkels, bedrijven, showrooms, beurzen, congressen, events en festivals maken we POS-materiaal. Zo produceren we onder meer:

Portfolio


Meer weten over POS-materiaal?

Bent u benieuwd naar hoe we de aandacht trekken van uw klanten of bezoekers met bijzonder Point of Sale-materiaal? Mail naar Jan Lucassen of Jeroen Oirbans of bel 0499 57 12 78. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904