Header Studio

De basis van goed drukwerk begint in de studio

De basis van goed drukwerk begint met een goed ontwerp. En een goed ontwerp is vakwerk, dat u door een extern reclamebureau of door onze studio laat uitvoeren. Creativiteit, zorgvuldigheid en moderne DTP-faciliteiten zijn hiervoor nodig. Op basis van uw briefing of ideeën gaan we voor u aan de slag en maken we een doordacht ontwerp voor uw flyer, folder, brochure of huisstijl.

Aanleveren bestanden

Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt en drukwerkbestanden voorbereid? Onze studio controleert en optimaliseert uw bestanden en maakt ze gereed voor printen of drukken. Hierbij gaan we zeer zorgvuldig te werk om fouten uit te sluiten.

Digitale back-up

Alle digitale bestanden worden gearchiveerd en zorgen we voor een digitale back-up, zodat de bestanden van uw laatste order altijd beschikbaar zijn.

Familiedrukwerk

Vanouds is drukkerij De Croon van Heerbeek dé plek in Oirschot en omgeving Eindhoven, waar u alle geboorte-, huwelijks- en jubileumkaarten kunt laten drukken. We hebben een groot assortiment familiedrukwerk, waaronder ook blanco kaarten.
Kom gewoon eens langs om onder het genot van een kopje koffie, wat voorbeelden te bekijken. Kunt u geen keuze maken uit de collectie, dan kunnen we een unieke kaart voor u ontwerpen.


Meer weten over onze studio?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze studio voor uw bedrijf? Mail naar Jan Lucassen of Jeroen Oirbans of bel 0499 57 12 78. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904