Header Handling & fulfilment

Samen halen we het maximale uit uw drukwerk

Ook bij de laatste stappen van uw drukwerkproductie is drukkerij de Croon van Heerbeek u graag van dienst. Hierbij kunt u denken aan voor de hand liggende, cruciale zaken, zoals de volledige verzorging van uw direct mailings of het postklaar / verzendklaar maken uw drukwerk. Wij hebben veel ervaring op dit gebied, zodat we u kunnen verzekeren van een efficiënte afwikkeling en tijdige verzending van uw drukwerk.

Wat kunnen we voor u doen?

Gedurende de lange tijd dat we klanten ontzorgen, hebben we al heel wat vragen voorgeschoteld gekregen over handling en fulfilment. Dat varieert van het plakken van mappen en het afvullen van dozen tot het inpakken van giveaways. Voor vrijwel elke uitdaging die te maken heeft met papieren communicatie, zijn we u van dienst met expertise en capaciteit. Samen halen we het maximale uit uw drukwerk.

Portfolio


Meer weten over handling en fulfilment?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van handling en fulfilment voor uw bedrijf? Mail naar Jan Lucassen of Jeroen Oirbans of bel 0499 57 12 78. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904