Header Milieu

De groene drukker uit Oirschot

Modern drukwerk is een stuk ‘groener’ dan u wellicht denkt. Tenminste, wel bij drukkerij De Croon van Heerbeek in Oirschot. We zijn er trots op dat we onszelf een ‘groene drukker’ mogen noemen. Hiertoe hebben we ons machinepark en onze productieprocessen op een duurzame en milieuverantwoorde wijze ingericht.

Duurzaam productieproces

Wij zijn FSC® gecertificeerd onder COC nummer: SCS-COC-000652-NE. Dit betekent dat wij uw order desgewenst kunnen drukken op gecertificeerd papier. Door te kiezen voor FSC® gecertificeerd papier, draagt u bij aan de bescherming van de bossen wereldwijd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook wordt ons drukwerk geproduceerd met ‘groene’ inkt; biologische inkten op plantaardige basis, zonder zware metalen en worden onze drukplaten chemievrij ontwikkeld. Naast een verantwoorde productie gaan we graag nog een stap verder, door de restwarmte van onze persen in te zetten voor de verwarming van onze drukkerij.

Logo FSC - Drukkerij De Croon van Heerbeek


Meer weten over ons milieubeleid?

Bent u benieuwd naar de milieuvisie van de groene drukker uit Oirschot? Mail naar Jan Lucassen of Jeroen Oirbans of bel 0499 57 12 78. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904