Header Printen

Persoonlijke mailing of kleine oplage? Digitaal printen!

Bij digitaal printen – ook wel digital print of digitaal drukwerk genoemd – denken de meeste mensen aan kleine oplages. Maar ook voor direct mailings is deze manier van drukken ideaal, dankzij vergaande mogelijkheden voor personalisering. En dan hebben we het niet alleen over het inprinten van n.a.w.-gegevens. Met digital print scoort u maximale aandacht doordat u elk exemplaar in tekst en beeld op maat kunt afstemmen op de ontvanger! Vrijwel alles is mogelijk; ook lang formaat folders, zoals drieluiken tot wel 350 g/m².

Het is ook mogelijk om dekwit te printen op bijvoorbeeld zwart of bruin (kraft) karton, wat een unieke uitstraling aan uw drukwerk geeft. Ook neon roze en geel behoren tot de mogelijkheden.

Print- en kopieerwerk

Voor een efficiënte productie van kopieer- en printwerk in zwart-wit of full color zijn wij u ook graag van dienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prijslijsten, rapporten, handleidingen en verenigingsdrukwerk.

Digitaal print- en drukwerk in vele variaties

Wij maken digitaal print- en drukwerk in vele uitvoeringen variaties. Zo produceren we onder meer:

Portfolio


Meer weten over digitaal printen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal printen en vergaand gepersonaliseerd drukwerk voor uw bedrijf? Mail naar Jan Lucassen of Jeroen Oirbans of bel 0499 57 12 78. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904