Header Verpakkingen (kartonnage)

Specialist in bijzondere vouwkartonnen verpakkingen

Drukkerij de Croon van Heerbeek is ook uw specialist in het maken en bedrukken van vouwkartonnen verpakkingen in de meest uiteenlopende varianten. Denk onder meer aan vouwdoosjes, kopkaarten, hangkaarten, sleeves en minigolfdoosjes. Welke vorm, materiaal of bedrukking u ook overweegt, de mogelijkheden van onze drukkerij zijn vrijwel onbegrensd.

Plotmodel op oplagepapier

Ook als het gaat om kartonnen verpakkingen hebben wij alle expertise en ervaring in eigen huis. In onze studio geven we vorm aan uw en onze verpakkingsideeën. Creativiteit en zorgvuldigheid gaan hand in hand, want de geringste afwijking in ontwerp of productie is direct zichtbaar in uw eindproduct. Daarom bespreken we vooraf altijd alle details met u. Om het zekere voor het onzekere te nemen, maken we vooraf desgewenst een plotmodel op oplagepapier. En natuurlijk ontvangt u altijd een digitale standproef vooraf ter akkoord.

Kartonnen verpakkingen voor elke branche

Bedrijven uit steeds meer verschillende branches weten ons te vinden voor hun verpakkingen. Zo produceren we onder meer:

Portfolio


Meer weten over verpakkingen?

Bent u benieuwd naar de verpakkingsmogelijkheden voor uw bedrijf? Mail naar Jan Lucassen of Jeroen Oirbans of bel 0499 57 12 78. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904