Header Offset drukwerk

Modern machinepark voor hoogwaardig offset drukwerk

Drukwerk is mensenwerk. Maar zeker zo belangrijk is het machinepark waarmee het gedrukt wordt. U vindt bij ons een modern machinepark, dat garant staat voor een efficiënt ISO-gecertificeerd drukproces en een uitstekende kwaliteit. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en uw doelstellingen adviseren we u over de meest geschikte papiersoort en afwerkingsmogelijkheden.

Kleinere oplages, snelle levering

Voor de wat kleinere oplages en drukwerk dat om een zeer snelle levering vraagt, maken we gebruik van onze Heidelberg Speedmaster Anicolor drukpers. Die levert niet alleen perfect drukwerk, maar is ook goed voor uw portemonnee én voor het milieu. De pers is geschikt voor alle papiersoorten, karton en enveloppen. Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs! We maken graag een scherpe offerte voor u. Het groot formaat, kartonnage en volume drukwerk produceren wij op onze Heidelberg Speedmaster CD74/5 + dispersielak unit.

Offset drukwerk in vele variaties

Wij maken offset drukwerk in vele uitvoeringen variaties. Zo produceren we onder meer:

Speedmaster CD74/5 - Drukkerij De Croon van HeerbeekAnicolor - Drukkerij De Croon van Heerbeek


Meer weten over offset drukwerk?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van offset drukwerk voor uw bedrijf? Mail naar Jan Lucassen of Jeroen Oirbans of bel 0499 57 12 78. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904