Header Laat 2022 maar beginnen!

Voor de laatste nieuwe ontwikkelingen, houd deze pagina in de gaten. Wij zullen regelmatig nieuwe projecten laten zien of mogelijkheden uitlichten die voor u interessant kunnen zijn.

Banner

Laat 2022 maar beginnen!

Afgelopen week zijn er weer 22 pallets met diepvries karton geleverd. Gelukkig kunnen we onze klanten, ondanks de papierschaarste, toch blijven voorzien van kartonnen verpakkingen en sleeves.

Lees meer
Banner

Gedetailleerd stanswerk? Geen probleem!

Onze digitale stansmachine is ideaal voor kleinere oplages gedetailleerd stans- en rilwerk en dan ook nog zonder de kosten van een stansmes! Heeft u bepaalde vormen in gedachten? Bel of mail voor de mogelijkheden en daag ons uit.

Lees meer
Banner

Rillen, stansen en perforeren met nieuwe machine

Drukkerij De Croon van Heerbeek investeert in digitale iECHO snij- en rilmachine. Drukkerij De Croon van Heerbeek in Oirschot is sinds oktober 2020 één van de eerste gebruikers van de nieuwe iECHO-PK-0705 digitale snijmachine in Europa. Deze machine kan volledig digitaal snijden, rillen, slitten en perforeren in tal van materialen..

Lees meer
Banner

Drukkerij De Croon van Heerbeek investeert opnieuw in Fuji plaatbelichter

Drukkerij De Croon van Heerbeek investeert opnieuw in Fuji plaatbelichter. De in Oirschot gevestigde Drukkerij De Croon van Heerbeek investeerde in de zomer van 2019 in een Fuji plaatbelichter. De keuze viel op een Fuji Luxel T-6500 thermische belichter in combinatie met chemieloze Fuji ZD platen.

Lees meer

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904