Header Rillen, stansen en perforeren met nieuwe machine

Drukkerij De Croon van Heerbeek investeert in digitale iECHO snij- en rilmachine.

Drukkerij De Croon van Heerbeek in Oirschot is sinds oktober 2020 één van de eerste gebruikers van de nieuwe iECHO-PK-0705 digitale snijmachine in Europa. Deze machine kan volledig digitaal snijden, rillen, slitten en perforeren in tal van materialen..

Bij De Croon van Heerbeek wordt gedrukt in offset en digitaal op een RICOH. Ze kunnen met diverse technieken veredelen (3D uv-lak, folie, etc.). Om ook kleine oplages (bijvoorbeeld verpakkingen, stickers) efficiënt te verwerken en onderscheidend drukwerk te kunnen aanbieden, heeft De Croon van Heerbeek als één van de eersten in Europa geïnvesteerd in de nieuwe iECHO-PK-0705

Geen stansmessen meer nodig

De Brightcut software van de machine verwerkt het digitale bestand tot een digitale stansvorm en stuurt de snijtafel direct aan. In de software kan de vorm geoptimaliseerd worden en bovendien kunnen automatische meerdere vellen achter elkaar verwerkt worden; de invoertafel kan tot 10 cm stapelhoogte gevuld worden.


De iECHO-PK snij- en rilmachine.

Wat kunt u laten maken?

De mogelijkheden zijn in principe onbegrensd; van stickervellen, kaarten, vouwkarton, hangers, POS-materialen, enveloppen, mappen tot aan ingewikkelde pop-up cards. De software van de PK-series verwerkt direct DXF-bestanden, dit zijn universele bestanden die u kunt exporteren uit Illustrator, CorelDraw en specifieke programma’s als Picador en Kasemaker.

Specificaties

Formaat: 53 x 75 cm
Rillen, perforeren, snijden en slitten
100-350 gr/m2 gramsgewicht

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom eens langs op Den Heuvel 20 in Oirschot. U bent van harte welkom.

De Croon van Heerbeek  •  Drukkers sinds 1904